“Pianolessen”

Bij PianoVrolijk kan je op een snelle en efficiënte manier, piano leren spelen!

 

Wat zijn de voordelen van piano spelen?

✔ Uit onderzoek blijkt dat je er slimmer van wordt.
✔ Je wordt er creatiever van.
✔ Er valt altijd wat te leren dus het verveelt nooit.
✔ Het is een positieve afleiding die ontspannend kan werken.
✔ Je kunt er altijd iemand mee verrassen, bijvoorbeeld de liefde van je leven.

Wil je piano leren spelen op een effectieve en fijne manier? Zoek je een ervaren pianodocent die van vele markten thuis is? Zoek je pianoles in Rotterdam, Ridderkerk, Barendrecht en omstreken? Ik geef les aan kinderen en volwassenen.

De piano is een instrument met vele mogelijkheden. Zo kun je er als solist of als pianoduo achter zitten, maar kan je er ook mee begeleiden. Plezier en muzikaliteit staan bij mij voorop en met het volgen van de juiste methode, de juiste motivatie en door veel te oefenen komt muzikaal talent het best naar voren.

“Wat zijn de voordelen van mijn privé lessen t.o.v. online lessen?”

 • Onder mijn toezicht als professioneel pianist en docent, wordt er direct aan de juiste houding, techniek en alles wat erbij komt kijken gewerkt.
 • Ik zorg voor de juiste pianomethode die aansluit op jouw niveau.
 • Tijdens de lessen worden er naast solowerken ook duowerken behandeld.
 • De lessen kunnen in verschillende talen, waaronder Engels, worden gegeven.
 • Mijn muziekstijl is veelzijdig, van pop tot klassieke muziek. -Met iedere leerling bouw ik een goede band op.   

Voor wie , waar en wanneer?

 • Ik geef les op allerlei niveaus: aan leerlingen die nooit een piano hebben aangeraakt tot aan vergevorderde leerlingen.
 • De lessen zijn er voor jong en oud. Zo heb ik ervaring met lesgeven aan kinderen van rond de 5 jaar tot volwassenen boven de 60 jaar en alles wat er tussen zit.
 • De lessen worden afgestemd op wat jij graag wilt leren.
 • De lesdagen worden in overleg gepland.
 • De lessen kunnen bij jou thuis worden gegeven of bij mij thuis (achter een prachtige Bechstein vleugel)
 • De leslocaties die tot de mogelijkheden behoren zijn: Rotterdam, Ridderkerk, Barendrecht, Rhoon en Hendrik Ido Ambacht. Andere locaties in overleg. -Interesse gekregen? Vraag een proefles (introductieles) aan.

Voor meer informatie mag je contact opnemen via het contactformulier of het onderstaande mobiele nummer.

Tarieven

Leslocatie

Bij interesse om op locatie les te ontvangen, of van de ophaalservice gebruik te maken, zijn de kosten hiervoor op te vragen via het contactformulier of tijdens de proefles.

Bij mij thuis

Bij mij thuis op een prachtige akoestische Bechstein vleugel. De leslocatie is makkelijk te bereiken per tram, bus en auto. Er zijn in de omgeving genoeg gratis parkeermogelijkheden.

Bij jou thuis

(let op, dit neemt extra kosten met zich mee)*. Woon je te ver weg? Geen probleem want in overleg kan ik bij je thuis komen. Uiteraard ga ik ervan uit dat je beschikt over een (elektrische)piano.

Ophaalservice

(let op, dit neemt extra kosten met zich mee)*. Heb je een moeilijke verbinding om bij mij thuis te komen? Heeft u geen tijd om uw kind(eren) te brengen? Dan kan in overleg gebruik gemaakt worden van de ophaalservice!

Pianoles cadeau geven

Ken je iemand die graag pianolessen zou willen volgen? Is er binnenkort een bekende van je jarig? Weet je niet zeker of pianoles iets voor je is en wil je het eens proberen? Ik bied ook de cadeaugift aan.

De pianoles cadeaugift is mogelijk vanaf 1 maand (c.a. 4 lessen). Dat zal genoeg zijn om te ervaren of het voor je is weggelegd. Je kunt kiezen voor 30 minuten, 45 minuten of 60 minuten pianoles.

Voor meer informatie mag je contact opnemen via het contactformulier of via onderstaand mobiele nummer. Graag hoor ik van je!

Met vriendelijke groet,
  Etienne Vrolijk

Tip: Geef pianoles cadeau i.c.m. de ophaalservice, dat is nog eens verassend en origineel!